Mindent tudsz a Mikulásról? Most kiderül!

Igen, persze: nagy, fehér szakáll, kedves ábrázat, kultúrkörtől függően hosszú palást vagy nadrágba tűrt, pocakon feszülő zubbony. Nem mondom, hogy semmi, de azért nem túl sok. Nem illene egy kicsit többet is megtudni a jótékony szakállas alakról?

Rendes dolog, hogy a Mikulás minden évben gondol a gyerekekre. Sőt néha a felnőttekre is. Mi viszont rövid úton betoljuk a csokit, és egy évig aligha gondolunk arra, aki hozta. Pedig egy sor érdekes dolgot tudhatunk meg az öregről, ha kicsit utánajárunk. Kvízünkben most a Mikuláshoz kapcsolódó kérdéseket gyűjtöttünk, hogy egy kicsit jobban meg kelljen dolgozni a csokiért.

Érdekes kérdések a fehárszakállúról

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.