Hogyan lesz dúsgazdag egy kamaszgyerek?

És vajon mire költi a pénzét? Kitaláltad, tigrisekre, Ferrarikra és Guccira. Jó választásnak tűnnek, én is ezeket venném.

Az autóival mondjuk pontosan ugyanazt csinálja, mint a többi megtévedt, útkereső kamasz: felmatricázza őket. Amúgy arra is kiválóak a manapság főleg az autóival dicsekvő Rashed Belhasa videói, hogy megmutassák, milyen furcsa nyelven beszélnek azok az arab gyerekek, akik ritka sneakereket beszerző gyűjtők YouTube videóiból tanultak meg angolul. Unboxinglish.

Sok cipője volt, ezért most sok tigrise van

Rashed Belhasa, vagyis Money Kicks egyébként egy milliárdos üzletember fia, a saját vagyonát pedig a 2010-es éveket tökéletesen jellemző üzleti modellel alapozta meg: elkezdett a cipőgyűjteményéről hadoválni a YouTube-on és az Instán, az emberek meghallgatták mit mond a cipőiről..., és ennyi.

Most már nem a cipőivel dicsekszik, hanem az autóival és az állatkertjével, amit szintén eléggé kedvelnek az emberek, így hamarosan felkapaszkodhatunk a következő lépcsőfokra: megnézhetjük milyen az, amikor az óceánjáróival dicsekszik egy tini. Azokról legalább leáznak majd a matricák.

Oké, a tigriseket nem mind ő vette

Elég sokszor elmondja egyébként, hogy ő nem ül a seggén, mint a többi milliárdos felmenőkkel rendelkező gyerek és már maga is képes egzotikus állatokat vásárolni az állatkertjébe. Vagy legalább 1-2 nyulat vagy tehenet a nagymacskáknak.

Nem mintha bármi baj lenne ezzel, az is valami. A modern történelmünk másik mérföldkövét, a Supreme x Louis Vuitton együttműködést egy Supreme és LV mintás Ferrarival megünneplő Rashed, ismertebb nevén Money Kicks nemrég eladta egyébként a Ferrariját, hogy megvehesse álmai autóját.

Nézd meg te is, mit vett, adjunk neki MÉG TÖBB PÉNZT! Repülők és óceánjárók „kicsomagolásával” kapcsolatban még abszurdabb lesz hallgatni, hogy „heeeey guuuuys” és „daaaaamn”. Remélhetőleg nem választ más pályát és még jó sokáig dicsekedni fog!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek