Monumentális habszobor tett sztárrá egy apukát

Azért az valóban ritka, hogy a plafonig érjen a habfürdő. És nem kutyaházban csinálták.

Azonnal sztár lett az az apuka, aki plafonig érő buborékot csinált a gyerekeinek az egyik esti fürdésnél. A Facebookon posztolt videójára eddig 2.5 milliószor kattintottak eddig. Hosszú távon persze lehet, hogy nem volt okos döntés a tényleg monumentális habszobor felépítése, hisz mostantól valószínűleg mindennapos teendő lesz a habcsodák létrehozása.

Csodatétel

A „csodálatos seggéről” üvöltöző egyik hablakó, meg hát magának a plafonig érő csodának a látványa egyébként szemlátomást még a pizsamában flangáló többi gyereket is eksztázisba hozta a habszobrász apuka otthonában. Meg hát… mindenki mást is, kortól függetlenül. Ki ne szeretne ennyi hab közepén kuksolni a kádjában?!

"Ma már kétszer voltál!"

Az biztos, hogy ha eddig problémát jelentett a gyerekek kádba és tisztálkodásra csábítása, azok az idők véget értek Haboséknál. Mostantól valószínűleg inkább az lesz kihívás arrafelé, hogy napi egy fürdőzésnél meghúzhassák a határt a szülők.

"Jó férjnek lenni néha egyszerűen csak annyit jelent, hogy jó apa vagy" - mondta  a habszobrász apuka, aki egyébként egy mozgalmat is indított a Facebookon, hogy megmutassa, milyen jó férjnek lenni manapság.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek