Amikor a Google tanítja beszélni a gyereket

A 19 hónapos Patrick első szava a Google volt, a szülei először meglepődtek, de most már kezdenek megbékélni a helyzettel.

Persze a szülők szerint is ijesztő egy kicsit, hogy egy ekkora vállalat neve volt az első szó, amit kimondott a gyerek, de mivel a 19 hónapos fiuk amúgy is lemaradt egy kicsit a nyelv- és beszédfejlődés terén, ennek is nagyon örültek.

Az anyu/apu helyett a Google-lel kezdő kisfiú azért került egyébként ilyen korán a világ egyik legnagyobb vállalatának vonzáskörébe, mert a család a Google segítségével hallgat időnként állathangokat - írja a Refinery29.

A lelkesen motyogó kisfiúról készült videót elnézve viszonylag egyértelmű mi motiválja egyébként a srácot: ha kimondja, hogy Google, kisvártatva elefánt és macskahangokat hallgathat.

A logopédus Dr. Sherry Artemenko szerint a 19 hónapos koruk ellenére is szótlan gyerekek esetében már ajánlott egyébként egy szakértő felkeresése, ezért ekkora megkönnyebbülés a család számára, hogy végre megszólalt a kisfiú.

Azóta viszont olyannyira belejött a dologba, hogy napi program lett a család számára a Google segítségével életre keltett állatsereglet nyihogásának és nyávogásának hallgatása.

Az óvodás versikék viszont megsiratják a kisfiút, egyelőre tehát kizárólag állathangok lehet mutatni neki.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek