Vibrátorral vetett véget a visszatérő mellgyulladásainak

A vibrátoros megoldás volt az anya által kipróbált leghatékonyabb és legkevésbé fájdalmas módszer.

A mellgyulladással együtt járó eltömődött tejcsatornákkal sokáig hiába küzdő ausztrál anya egy fórumon hallott az első hallásra meglehetősen furcsának tűnő trükkről, amely a 21 éves állítása szerint nem több, mint 10 perc alatt megoldotta a problémáit, amin a hagyományos megoldások képtelenek voltak segíteni - adta hírül a Daily Mail.

A család kicsi (?) kincse

A szoptatást megelőző forró zuhanyt, a gyöngéd masszírozást és a szoptatások közti fejést is kipróbálta amúgy a fiatal anya, elmondása szerint azonban messze a mell kiürítése közben alkalmazott rezgő vibrátor volt a leghatékonyabb az akkor negyedszerre visszatérő mellgyulladásos tünetek enyhítése szempontjából. Danielle azóta nem is kínlódik a szoptatást megnehezítő, az elhúzódó gyulladás esetében sokszor fertőzésekhez vezető problémával, amelyek akár antibiotikumos kezeléseket is szükségessé tehetnek. Legalábbis ha nem ragad valaki azonnal vibrátort, és nem áll neki - az ezek szerint igazi multifunkcionális csodával - melleket masszírozni. 

shutterstock 292371977

Rezegni ez is rezeg

Egyébként úgy tűnik, más is felfigyelt a jobb híján vibrátorokkal kitöltött piaci résre, most már egy vízálló, a zuhanyzóban is alkalmazható mellmasszírozó készülék is kapható ugyanis. Talán kevésbé sokrétű, nem kell azonban dugdosni a vendégek elöl. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek