Minden jó, ha a vége jó NAGY!

A dundi kislány szülinapjára csak ketten mentek volna el az osztálytársai közül, azóta azonban új, méretes és tiszteletet parancsoló barátokra tett szert Brooke.

A kislány tizedik szülinapjára tervezett medencés zsúrra csak a meghívottak töredéke, húszból ketten mentek volna el, a többiek arra a döntésre jutottak ugyanis, hogy mivel Brooke „kövér, és úgy nézne ki fürdőruhában, mint egy bálna”, bojkottálni fogják a programot. A hormonzavaros, túl korán növekedésnek indult kislány kálváriája azonban hamarosan nem várt fordulatot vett – írja a Daily Mail. 

A család... kincse

A kislány nagynénje ugyanis a tragikusnak ígérkező szülinapi parti megtorpedózása láttán gyorsan kiírta Facebookra, hogy küldjön mindenki üdvözlőlapot Brooke szülinapjára. Ez persze még ronthatott is volna a helyzeten, az utolsó pillanatban aktivált rokonok látogatta lelombozó buli helyett azonban most úgy tűnik, az első Nemzetközi Molett Szépségverseny döntőjén ünnepelhet majd a kislány. A Facebookon megosztott felhívás ugyanis eljutott a molett szépségverseny brit résztvevőihez is, akik elhatározták, hogy meghívják a kislány-anya párost a döntőre.

Meg is koronázzák majd

Ennek érdekében egy Go Fund Me oldalt is létrehoztak a vonalaikat cseppet sem szégyellő dundi lányok, akik máris összekalapoltak fél millió forintot a mulatságok megszervezésére. A dögös brit molettek szószólójának felcsapott szépségkirálynő, Emily Diapre koronával, selyemövvel tervezi szépségkirálynővé avatni a nagy napon Booke-ot, hogy ő is olyan büszke és „tüzes” lehessen, mint az ügy mögé álló, szépségkirálynőző lányok gyorsan aktivizálódó szövetsége. 

👑

A post shared by Miss British Beauty Curve 2017 (@emilydiapre_mbbc) on

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek