Mozizzon ingyen a gyerekkel!

Szeretjük a Cirkó-Gejzír mozit, egyrészt mert jó filmeket vetítenek, másrészt azért, mert mindig adnak pár jegyet, hogy meglephessük az olvasóinkat. Ezért összesen 10 db (tehát 5 pár) jegyet ajánlunk fel, MÁRA, július 7-ére, csütörtökre, egy jó kis gyerekfilmre, amit mind a lányok mind a fiúk szeretni fognak. A messzi észak című francia animációs film a rangos Annecy animációs filmfesztiválon közönségdíjat, a tokiói animefesztiválon nagydíjat nyert, Hat évesnél nagyobb gyerekeknek javasoljuk a film megtekintését. 

A feladat csak annyi, hogy elküldi a kérdésre a helyes választ: Mit akar megmenteni Szása? A megfejtést a cirkofilm@cirkofilm.hu-ra küldjék, és kérjük a tárgyban tüntessék fel a Dívány szót.

És, hogy mit nézhet meg? Egy szép történetet egy lányról, Szásáról, aki a nagypapáját várja haza.Oroszország, a 19. század vége. A fiatal arisztokrata lány, Szása a messzi északról álmodozik, miközben aggodalommal várja haza felfedező nagyapját annak legutóbbi, északi-sarki expedíciójáról. Szása is felfedező szeretne lenni, de a szülei nem nézik jó szemmel a terveit: azt akarják, hogy lányuk mielőbb férjhez menjen: már a vőlegényt is kiszemelték. Szása fellázad a sorsa ellen, elmenekül otthonról, és elhatározza, hogy felkutatja nagyapját – a messzi északon.

Oszd meg másokkal is!
Mustra