Nem, az nem egy mell – az egy rénszarvas

Minden évben karácsonykor előkerülnek a csúnya pulóverek, vannak jópofák, egészen hordható darabok, és természetesen az igazán ízléstelenek sem hiányozhatnak soha a felhozatalból. Most is sikerült belefutnunk egy érdekes kompozícióba, bár hordani nem hordanánk, azért mindenképpen jó kedvre derülünk tőle, ahányszor csak meglátjuk. 

Ez a bizarr karácsonyi pulóver - ahogyan az már lenni szokott – nyilván bejárta az internetet, és izgatottan várjuk a róla készült mémeket is, mert habár a média felkapta az abszurd ruhadarabot, sajnos eddig még viccesebb posztokat nem láttunk róla. 

A pulóvernek az a sajátossága, hogy van rajta egy kör alakú luk, amin ki tud kandikálni a tejjel teli mell - vagy tejtelen, de ez most mindegy; így megkönnyítve az anya dolgát a karácsonyi készülődés kellős közepén, ha a gyerekre rájönne az ehetnék. Na, de persze azért álcázva van a mell, nem csak úgy lóg ott az a tejcsárda, minden férfi örömére, hanem szarvasfejnek van álcázva, elég ügyesen.

És persze, hogy az ehhez szükséges szemeket és orrot is postázza a pulóver alkotója: YourSassyGrandma. Mondjuk az is tuti, hogy a gyerek egy szempillantás alatt kalimpálná le a „szemgolyókat”, vagy éppen annyira megrémülne tőlük, hogy bőgve tolná el magától az anyai keblet.

És ha már jól felhúzta magát ezen a kis sztorin, szólunk, hogy nem is szoptatós anyáknak tervezték ezt a ruhadarabot, hanem ez csak egy sima, szexisen csúnya karácsonyi pulóver. Persze, azért jó eljátszani a gondolattal, hogy mennyivel egyszerűbb lenne egy anya élete, ha nem kellene pár óránként ki-be rakosgatnia a mellét, gyerek etetés céljából. 

Ha önnek is megjött a kedve ahhoz, hogy mindenkire a frászt hozza a csúnyapulcsis bulin az öltözködésével, rendeljen egyet az Etsy-ről, potom 34,11 angol fontért, azaz 14 844 forintért már az öné is lehet. Ja, és ne felejtsen el fotót feltölteni a Facebook oldalunkra ámbár lehet, hogy a Velveten sokkal jobban mutatna egy ilyen „villantás”  ha esetleg megveszi, és még hordja is. Köszönjük. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra