5 éven belül szült négy ikerpárt az új-zélandi anya

Orbán Viktor legyen a talpán, aki követni tudja annak a családnak az alakulását, ahol az anya öt év alatt négy ikerszülést zavart le gyors egymásutánban, így fordulhatott elő, hogy hét év alatt lett kilencgyermekes anyuka. Igen, a hangsúly ebben az esetben nem annyira azon van, hogy milyen sok gyereke van a családnak, hanem inkább azon, hogyan lett ilyen rövid időn belül ennyi, ráadásul állítólag természetes fogantatással. 

Az ausztrál yahoo-n találtuk a hírt a szegény/szerencsés (döntse el ki-ki maga) Emma és Loma Uhila nevű párról, akiknek ilyen rövid időn belül megadatott a gyermekáldás (eső).

Most egy matematikai szöveges példának is beillő történetben elmeséljük, hogy a pár 2007-ben jött össze, a legnagyobb fiuk, Micah 11 hónapos volt, amikor észrevették, hogy Emma terhes Avával és Lily-vel, akik 2010-ben meg is születtek. Még mielőtt igazán megélhették volna az ikerszülőség szépségeit, Islával és Edennel kopogtatott be a gólya 2011-ben, hogy aztán Indie és Emme megérkezzen 2013-ra. Idén júliusban Emma (a férje iránt érzett együttérzésből bízunk benne, hogy császárral) ismét ikreknek, Levinek és Miának adott életet, kérdés, ha ez így folytatódik hány gyerekük lesz 2019-re?

Komolyra fordítva a szót, a 32 éves anyuka 36 éves társával komolyan megtolta az új-zélandi népességszaporulatot, pedig eredetileg semmi ilyesmit nem terveztek. Emma a lapnak elárulta, a sok ikerterhességről szóló hír mindegyike mégis olyan örömmel töltötte el, mintha nyertek volna a lottón. "Nem sok embernek adatik meg, hogy ikerpárjai születhessenek, pláne nem, hogy kettő. Illetve három. Vagyis négy. Áldottnak érezzük magunkat, amellett, hogy ez természetesen pokoli kemény munkával is jár."

Mustra