Cserélgessen mesekönyvet a Camponában!

Ön is unalomig olvasta már az összes fellelhető mesekönyvet a környéken? Akkor bizonyára örülni fog a hírnek, hogy most csütörtöktől szombatig lehetősége nyílik rá, hogy elcserélje megunt mesekönyveit a fővárosi Campona bevásárlóközpontban rendezett Mese-csere könyvbörzén. A május 23-ig tartó akció keretében mesés műveket csereberélhetnek a gyerekek, vagy akár egy újat is hazavihetnek, mindemellett pedig kedvezményes vásárlási kuponnal is megajándékozzák a résztvevőket, áll az eseményről szóló sajtóközleményben.

shutterstock 221592391

A program részeként továbbá Beck Andrea, a Titoktündér sorozat szerzője fogja szombaton dedikálni könyveit, amik állítólag „pozitív gondolkodásra, önbizalom fejlesztésre és mindenekelőtt a vidám, gondtalan életszemlélet kialakítására és megtartására" tanítanak. 

„Nagyon jó ötletnek és lehetőségnek tartom a mese-csere programot szülőként és mesekönyv-szerzőként egyaránt. Minden olyan kezdeményezésnek örülök, amely közelebb viheti a gyermekeket a mesékhez, remélem a Titoktündér olvasói közül is sokan ellátogatnak majd szombaton a Camponába. A könyvek szeretetén túl a gyerekek most közvetlenül megtapasztalhatják, hogy a már megunt holmijuk nem kacat, hanem érték, ami egy másik gyerek számára újdonságnak számít, és amivel segíteni lehet” – tette hozzá Beck Andrea írónő.

A börzén megmaradt köteteket a rendezvénysorozat végén a szervező a Csodalámpa Alapítványnak adományozza. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek