Cukiságriadó! Mutassuk meg, a szemüveg menő!

A négy éves Noah Fisher szemüveges lett. Az amerikai kisfiú sírva fakadt, amikor először kellett volna felvennie. Némi kérdezősködés után végül elmondta az édesanyjának, attól fél, szemüvegben ki fogják nevetni.

Amitől ez a történet igazán jó lesz, az az anya, Lindsey Fisher reakciója. Lindsey létrehozott egyFacebook oldalt, és azt kérte, minél többen töltsenek fel magukról szemüveges fotókat, hogy Noah láthassa, szemüvegesnek lenni valójában menő.

Ismerősök és idegenek is küldenek képet, hogy megmutassák, a szemüveg menő
Ismerősök és idegenek is küldenek képet, hogy megmutassák, a szemüveg menő

Lindsey Fisher a rokonokat és barátokat kérte meg, küldjenek képet Noah-nak, az oldal viszont hamarosan önálló életre kelt, és teljesen idegenek is bekapcsolódtak. Jópofa, hogy a sok különböző ember sokféleképpen bátorít.

Van, aki azt emeli ki, hogy azért szereti a szemüvegét, mert okosnak tűnik benne, más azért, mert a csajok szerint a szemüveges srácok cukik, valaki azzal a kísérőszöveggel küldte be a versenyautós képét, hogy a szemüvegében tud 300 mérföld/órás sebességgel vezetni, és sok egyéb mellett persze előkerülnek a szemüveges szuperhősök is. 

A Facebook terápia működött, a kisfiú mostanra sokkal jobb viszonyt ápol a szemüvegével
A Facebook terápia működött, a kisfiú mostanra sokkal jobb viszonyt ápol a szemüvegével

Ha van szemüvegük, és csatlakoznának, küldjenek egy szemüveges képet Noah-nak!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.