Kismamák a vaku és a szélgép előtt

Izgalmas napon van túl tíz kismama: a b.boom nyereményjátékának döntőjébe jutva ők azok, akik profi fotós előtt pózolhattak gömbölyödő hasukkal. Bemutatjuk, hogyan zajlott a fotózás.

Kedden kora reggeltől nagy volt a sürgés-forgás a fotóstúdióban: mindenki izgatottan várta a döntőbe jutott kismamákat, és találgatta, vajon hogyan sikerül majd ez a nap. Igazándiból senki nem tudta, mire lehet majd a nap folyamán számítani – de a tíz kismama többnyire olyan profimód pózolt és mosolygott, mintha mindannyian világéletükben modellkedtek volna.

MG 5906

Mint egy nagy magazin divatfotózásán: izgatott modellek, profi sminkes, kattogó fényképezőgép, egy videóstáb és egy szélgép tette tökéletessé a körítést. A leginkább persze a fotózott kismamák izgultak, szerencsére a profi stáb könnyedén oldotta a feszültséget, olyannyira, hogy távozáskor minden kismama mosolygott.

MG 5734

Nem is csoda: Ádám Judit fotósnak sikerült olyan hangulatot teremtenie a stúdióban, amitől a kismamák elengedték magukat és olyan természetesség áradt belőlük, amelyre mindenki vágyik minden fotózás során.

MG 5874

A fotók hamarosan felkerülnek a b.boom Facebook oldalára és ekkor indulhat a szavazás: a legtöbb szavazatot begyűjtő kismama megnyerheti a verseny valamelyik értékes nyereményét.

MG 5750
Oszd meg másokkal is!
Mustra