Dora és Diego vasárnap a játszóházban

Dora és Diego, a népszerű mese figurái elevenednek meg november 21-én vasárnap, 10-14 óráig a Kolibri Nemzetközi, Készségfejlesztő és Zöld Játszóházban.

A vasárnapi program során a két népszerű mesebeli felfedező, Dora és Diego segítségével a gyerekek közelebb kerülhetnek a természethez és jobban megismerhetik a sokszínű élővilágot, játszhatnak Dora és Diego társasjátékkal, a kutyás memóriajátékok segítségével pedig felfedezhetik az állatvilágot. A kézműves foglalkozásokon Dora és Diego öltöztető babákat lehet készíteni, a népszerű figurákat ki is lehet színezni, valamint puzzle-ból kirakni. Sólisztgyurmából gyümölcsöket, erdei állatokat formázhatnak a vállalkozó kedvűek, de lesz krumplinyomda és indián karkötő csomózás is. A hideg idő közeledtével a gyerekek megtanulhatják, hogyan lehet gondoskodni a téli madarakról, és mindenki elkészítheti saját madáretetőjét is.

A táncos, mozgásos foglalkozáson ezúttal állatmozgásokat utánozhatnak a kicsik, majd őszi mondókákat tanulhatnak a gyerekek.

A játszóházban ismét lesz angol nyelvi foglalkozás, a legkisebbeket pedig babasarok várja, izgalmas játékokkal.

Helyszín: Afrika Centrum

1077 Budapest, Wesselényi utca 51.

Belépő: 500 Ft
Családi jegy: 1700 Ft
(2 felnőtt és 2 gyerek, vagy 1 felnőtt és 3 gyerek)

2 éves kor alatt a belépés ingyenes

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek