Színes cicanadrág és pocakcsengő a kismama ruhatárában

Fallon leggings, 2490 Ft
Fallon leggings, 2490 Ft

Mit tegyen, aki nem szeretne egy vagyont költeni egy teljes ruhatárnyi kismamaruhára? Egy kis fantáziával, színes kismamaharisnyával, tarka övekkel, nyakláncokkal és sálakkal változatossá lehet tenni az alap terhesruházatot.

Egy egyszerű szoknyát például vidámabbá tesz a mintás harisnyanadrág, de az egyhangúságot egy csapásra el lehet űzni egy mostanában divatos, színes leggingsszel is, amelyet szintén gyártanak pocakosoknak is. Körbenéztünk a kismamaruházati kiegészítők piacán.

Aki megmaradna a hagyományos terhesfarmer-póló kombinációnál, az is talál érdekes kiegészítőket: kismamák kedvelt ruhadarabja az úgynevezett bandázs, ami tulajdonképpen egy széles, rugalmas pamutöv, és azt a célt szolgálja, hogy ne csússzon le a terhesnadrág, illetve az egyre növekvő has miatt felcsúszó póló ne hagyja szabadon a derekat.

kismama bandázs, 2000 Ft
kismama bandázs, 2000 Ft

Egyszerű fekete is kapható, amely tulajdonképpen bármihez megy, de rengeteg színben és mintával is árulják, ki-ki beállítottságának megfelelően válogathat a kínálatból - átlagosan 2-4 ezer forintba kerülnek a kismamaövek.

OiOi pelenkázótáska, 19 ezer Ft
OiOi pelenkázótáska, 19 ezer Ft

Olyan kiegészítők is beszerezhetők, amelyek nem csupán a terhesség alatt használhatók. Ha táskát veszünk terhesség alatt, nem árt olyat választani, ami később pelenkázótáskának is használható. Szerencsére ilyenekből is van választék bőven. Hasonló a helyzet a sálakkal: nem pocakfüggő a dolog, tehát nem csak a 9 hónap alatt hordható, viszont változatossá tehető vele az alap kismamaruházat is. Ősszel amúgy is beindul a (kiegészítőnek és nem a hideg ellen hordott) sálszezon, a választék végtelen.

Bola pocakharang, 6800 Ft
Bola pocakharang, 6800 Ft

Hasonló kategória a nyaklánc is.Találtunk olyan láncot is, amit direkt terheseknek találtak ki: apró csengőt tettek a lánc végére, amely a várandós nő mozgásakor a pocaknak ütődik és csilingel, a hangját pedig állítólag szeretik a 20 hetesnél idősebb, már halló magzatok. Ha pedig megszületnek, megnyugtatja őket a csengő már megszokott hangja, később pedig bele tudnak kapaszkodni a nyakláncba és maguk rázogathatják a kis harangot, például szoptatás közben, legalábbis a termék leírása szerint.

Oszd meg másokkal is!
Mustra