Programajánló: Darth Vader és Einstein a LEGO Fesztiválon

Március 12. és 28. között színes építőkockák lepik el a Duna Plaza területét. Az ingyenesen látogatható LEGO Fesztiválon beutatják Darth Vader és R2-D2 dán építőkockákból összerakott, életnagyságú szobrát, továbbá egy mozgószemű, 2,4 méteres Einstein figurát is láthatnak a gyerekek.



Amellett, hogy a kiállítás roppant látványos, ismét megbizonyosodhatunk róla, hogy LEGÓ-ból szinte bármit meg lehet építeni.

Emellett még soha nem látott LEGO-különlegességek, interaktív vitrinekben elhelyezett kalózok és vikingek várják a látogatókat, illetve egy Vikingfalut és a Lánchíd installációját is felépítik az apró elemekből. Ebben a két hétben az egész bevásárlóközpontot LEGO City életképek, LEGO-képregények és egyedi, korábban kiállításon be nem mutatott Technic alkotások és gyűjtőktől beszerzett gyári készletek díszítik.

A LEGO-Élményközpontban hétköznap 16 és 19, hétvégén pedig 10 és 18 óra között különböző programokkal várják a családokat. A távirányítós autók megszállottjai tesztelhetik a LEGO Racers járgányokat, a kreatívabbak pedig a játékasztalokon elhelyezett színes kockákból bármit felépíthetnek, amihez kedvet éreznek. A Malug (Magyar LEGO Users Group) lelkes tagjai egy 30 négyzetméteres terepasztalt építenek, melyen bárki vezérelheti a vonatokat, a legkisebbek pedig a Duplo elemeit illeszthetik egymásra.

Oszd meg másokkal is!
Mustra