A legaljasabb női trükk: a mindig pozitív terhességi teszt

faketest1

Állandóan cseszeget a főnököd, pedig te mindent megtettél, hogy bevágódj nála? Még az ágyába is bemásztál? Esetleg abban reménykedtél, hogy a céges buli után munkatársadnál több leszel egy egyéjszakás kalandnál, de az összeborulás óta rád sem néz? Bosszút állnál rajtuk? Csupán tíz dollárra van szükséged hozzá és a pasi garantáltan izzadni fog. Terhességi teszt, amellyel sakkban tarthatók a férfiak.

A vicces csínynek szánt terhességi teszt lényege, hogy minden esetben pozitív eredményt mutat. Ha az áldozat kezébe nyomod a pozitív tesztet, röhögni biztosan nem fog, kiváltképp, ha nős. Az ügyesebb és pofátlanabb hölgyek akár komoly összegeket is legombolhatnak a halálra ijedt bűnös férfitól, aki mindent meg fog tenni, hogy megszabaduljon a nem kívánt problémától. Ha idáig nem is merészkedik el a nő, ráijesztésnek is kitűnő a termék.

Aki pedig gyerekkel akar férjet fogni magának, mint ahogy sokan meg is teszik, ki sem kell várni, amíg tényleg bekapja a legyet, már kezdheti is az esküvőszervezést. Aztán ha a baba mégsem jön össze, ki lehet játszani az „elvetéltem”-kártyát.

A Poronty által megkérdezett férfiak egybehangzóan állítják, hogy ez a világ legaljasabb trükkje, némelyiknek egész konkrét elképzelése volt arról, milyen büntetéssel sújtaná a teszt kitalálóját. A Poronty tippje: ha nem tudod eldönteni, a pasid örülne-e egy gyereknek, nyomd az orra alá a tesztet. Ha elsápad és hápogni kezd, keress másik apajelöltet.

A teszt 9.98 dollárért kapható itt.

Oszd meg másokkal is!
Mustra