Konyha a gyerekszobában

forrás: ikea.com
forrás: ikea.com

Mostanában hatalmas divat a babakonyha, kreatív, hasznos dolog, a gyerek az utánzás révén tanul, ezt jól tudjuk mindannyian. Közeleg a gyerek születésnapja, felmerült bennem is, hogy kapjon egy ilyen szerkezetet és az ikeában pont láttam is. Az árát nézve viszont majdnem hanyatt estem, plusz az edények, a csészék, az almák meg a körték, nem kis befektetés. Persze lehet készíteni házilag is, főleg, ha értenénk hozzá, a mi családunkban azonban nincs még egy fűrész sem, mire minden alkatrészt megveszünk, nem tudom kijönnénk-e olcsóbban, - hogy hogy nézne ki, az pedig rejtély.

És nem csak a pénzt sajnálom rá, de az ilyen dolgokkal az a legnagyobb bajom, hogy mi lesz vele utána? Megvesszük a böhöm nagy konyhát, jaj de szép, jaj de jó, aztán pár év múlva rakosgatjuk egyik helyről a másikra. Fogalmam sincs, meddig használ egy kislány egy ilyen konyhát, két-három évig? Ha használja egyáltalán. Mindeközben lelkiismeretfurdalásom van, hogy az én gyerekemnek nincs babakonyhája.

Ha nagyobb lesz, és nagyon szeretne konyhát, majd kitalálunk valamit, addig azt hiszem, nálunk nem lesz ilyen, de ha valaki már régen szeretne beszerezni egyet, végre nem kell beérnie az otromba darabokkal, a gagyi műanyaggal, vagy a csiricsáré Hello Kitty-s cuccokkal, ez az ikeás valóban nagyon jól néz ki, tényleg olyan, mint az igazi! Duktig mini konyha alsó rész: 22 990 Ft, felső rész: 7000 Ft.

Oszd meg másokkal is!
Mustra