Negyven új ruhadarab kell egy kismamának

Akármikor is esel teherbe, akármikor is születik gyermeked, két évszakot biztos végig kell csinálnod. A tavaszi fogantatások télre születnek, így nyáron is és télen is kell majd kismamaruha. A nyári fogantatásúak tavaszra érkeznek meg, ezek a kismamák átmeneti ruhát és téli ruhát egyaránt kell, hogy beszerezzenek. Az ősszel fogant babák nyárra születnek, így téli és nyári ruha is kell a kismamának.

pregdiv

A téli termés pedig őszre érik be, így átmeneti és nyári ruhára biztosan szükség lesz. Vagyis nincs mit trükközni, két évszakot tuti végigcsinálsz, ha nem hármat. És nem is mindig érdemes a végtelenségig engedni nyúlni a nem kismama ruhadarabokat, mert később használhatatlanná válnak. Milyen alapruhákra van szüksége egy terhes nőnek?

Minimum csomag dolgozó, emberek közé járó kismamáknak

3+1 db NADRÁG – 1 elegáns, 1 semleges, 1 otthoni kényelmes nyúzható, 1 rövid (nyári mamiknak)

1 db SZOKNYA – ki-ki stílusának megfelelően választhat

1 db RUHA

5 db rövid-3/4 ujjú TOP – 3 póló, 2 blúz

3 db ALÁ TOP

2 db hosszú ujjú FELSŐ

1 db KARDIGÁN

2 db PULCSI (nyáriaknak elég 1 db)

2 db KISMAMAÖV, lehetőleg jó színes

1 db sima ÖV

1 db KABÁT

2 db HARISNYANADRÁG vagy LEGGINGS

2 db MELLTARTÓ

7 db BUGYI

2 db HÁLÓING vagy PIZSAMA

3 db SZOPTATÓS TOP

1 db ALAKFORMÁLÓ TOP (vagy fűző, szülés utánra)

doortje

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.