Ájultra itták magukat a szülők a családi nyaraláson

Egy ír házaspár három gyermekével indult egyhetes nyaralásra Portugáliába. A szülők nem sokkal a megérkezés után piálni kezdtek, egészen addig, amíg apa a hotel portájánál ájultan esett össze. Az anya ekkor magával vitte a gyerekeket és férje nélkül folytatta az ivást. Annyira berúgott, hogy a liftnél összecsuklott, hányni kezdett, majd elaludt a padlón, írja a Független Hírügynökség.

A szálloda vezetői ezután hívták a rendőröket, akik az 1 és 6 év közötti gyerekeket egy otthonba vitték. A házaspár a kijózanodás után elment az intézetbe a gyerekekért, mintha mi sem történt volna. Luis Villas-Boas, a gyermekotthon vezetője megdöbbentőnek nevezte az esetet. Azt mondta, hogy kirívóan súlyos felelőtlenség, amit a házaspár tett a kicsikkel. Azt még nem tudni, hogy portugál, vagy a brit hatóságok eljárást indítanak-e a szülők ellen.


A Porontyon már többször foglalkoztunk az alkohol és a család kapcsolatával, az egyik heti kérdésünkre adott szavazatok szerint a szülők 64 százaléka iszik alkoholt a gyerek előtt. 563-an vallják be, hogy isznak, de mértékkel, 110-en bármennyit vedelnek, 95-en csak akkor mernek inni, ha a gyerek már alszik vagy nem látja és 271-en állítják, hogy soha nem isznak alkoholt.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek