Kisgyermekes bérlet bevezetését tervezi a BKV

Kisgyermekes szülők számára tervez kedvezményes bérletet bevezetni a BKV Zrt. - közölte Regőczi Miklós vezérigazgató-helyettes az MTI-vel. Regőczi Miklós elmondta, hogy a közlekedési társaság vezetősége hétfői ülésén tárgyalta a kisgyermekes bérlet bevezetésének lehetőségét. Az egyeztetésen megállapodtak, hogy az új bérlet 3.250 forintba kerül majd, és a gyes (gyermekgondozási segély) vagy gyet (gyermekgondozási támogatás) folyósításában részesülő szülők vehetik igénybe.


A tervezetet nemsokára tárgyalják majd a BKV testületei és a Fővárosi Közgyűlés szakbizottságai, a végső döntést vélhetően a március 27-i ülésen hoznak majd, így április 21-től bevezethető lesz az új bérlet - mutatott rá a vezérigazgató-helyettes. A potenciális jogosultak létszáma mintegy 25 ezerre tehető - tette hozzá Regőczi Miklós.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.