A férfi, aki joghurttal végzett abortuszt

Mára egy igazán bulvárgyanús, valamint szörnyű hír jutott. Ha joghurtra nézünk ugyanis, mindig eszünkbe fog jutni az egyszeri pár, akik nem lelték a kommunikáció gubancos fonalának a végét, így jól kibabráltak egymással. Kapaszkodjunk meg tehát a pörgős székünkben, XXI. századi családtervezési történet következik.

Tizennyolc havi börtönre ítélt a svéd fellebbviteli bíróság egy 27 éves férfit, aki abortusztablettát kevert barátnője italába azért, hogy a nő elvetéljen, írta az MTI.


A bíróság súlyosbította a nyáron kiszabott egyéves börtönbüntetésről szóló ítéletet. A testület minősített testi sértésben találta bűnösnek a férfit, aki három összezúzott abortusztablettát kevert bele barátnője joghurtjába. A pár már nyolc éve volt együtt, amikor a nő úgy határozott, hogy megtartja terhességét annak ellenére, hogy a férfi úgy érezte, még nem kész az apaságra.

Az elítélt az interneten keresztül jutott hozzá a tablettákhoz, de orvosát is rászedte, aki szintén felírt neki ilyen tartalmú szert. Kedvese megitta a joghurtot, s alhasi görcsökkel súlyos hüvelyi vérzés alakult ki nála. Amikor tudatosult benne, hogy mit fogyasztott, azonnal az abortusz mellett döntött, attól tartva, hogy a magzat károsodott.
Oszd meg másokkal is!
Mustra