Mire vágynak a szerelmes anyák?

Bármilyen elcsépeltnek is tűnik, mi, nők, szeretjük a virágot. Még ha rossz véleménnyel is vagyunk a Valentin napról és az e körüli felhajtásról, jól tud esni, ha férjünk egy szál vörös rózsával/fehér tulipánnal/orchideával/pitypanggal állít be munka után (és nem csak a szerelmesek napján)



Azoknak az apukáknak, akik a gazokat inkább nőnapra tartalékolják, ajánlunk más meglepetéseket, amellyel elkápráztathatják gyermekeik anyját. És nem csak Bálint napján.


Csoki

Ha az asszony szereti az édességet, most igazán megérdemel valami különleges boldogságot: extra minőségű csoki, lehet levendulás, chilis, vagy egyéb nem mindennapi darab. Csokifanok figyelmébe ajánljuk szerkesztőségünk kedvelt találkahelyét, a Noir Choco Bart, ahol mesébe illő forró csoki-különlegességeket lehet kóstolni. Kedvencem a konyakmeggyes, amelyben olvasztott konyakmeggy krémesedik. (Vezetéssel óvatosan fogyasztás után, a szonda elszíneződhet.)

Ital

Ha már alkohol, legyen minőségi! Idei kedvencünk Tiffán Cuvée Carissimae-je, de nem lő nagyon mellé egy üveg Vylyan Portugieserrel nem. Szeretjük még a Jackfall Magnumot is, amely hordóválogatás, csábító csokis, meggyes, fűszeres ízzel. További ötletek borokhoz innen szerezhetők: http://alkoholista.blog.hu.

Mozi

Apucik, tessék megszervezni a bébiszittelést és lepjék meg feleségüket két mozijeggyel, például a Valentin napon bemutatkozó 9 és fél randi című magyar romantikus vígjátékra. Előtte/utána egy kellemes vacsora kettesben, esetleg piros árnyalatú koktéllal (Cosmopolitan, Tequila Sunrise, Sex on the beach) megfejelve.

Szusi

Rendelhet szusit, tavaly például mézeskalács szívet is kaptunk a Valentin napi rendelésünkhöz. Ínyenceknek ajánljuk a libamájas makit és a rákkoktélos temakit. Ha nem szeretik a tengeri herkentyűket, válasszanak uborkás, avokádós, shiitake gombás vagy omlett makit. Online is lehet fizetni.

Képeslap

Ha épp pénzhiány van vagy spórolni szeretne, küldjön a neten szerelmes képeslapot!

Zene

Ha muzikális típus, remekül játszik gitáron, vagy olyan hangja van, mint Chris Isaak-nek a Wicked Game című számban, bátran adjon szerenádot szíve hölgyének. Ha botfülű, küldjön szerelmes számot az éteren keresztül.

Ha a hócipője tele van a nyálas Valentin nappal, beugorhat ma hazafelé a virágoshoz egy szál rózsáért. Csak úgy.
Oszd meg másokkal is!
Mustra