Apa csíkos térdzokniban riszál

Régen mindenki postai képeslapokat írt és küldött szeretteinek karácsonyra. Aztán ahogy az internet széles körben elterjedt, sokan az egyszerűbb és olcsóbb megoldást választják: a neten küldenek képes üdvözleteket. Ha egy kis változatosságra vágynak, küldjenek vicces manókat az unalmas sablonlapok helyett. Képzeljék csak el az internetező nagyit, amint vigyorogva bambulja a képernyőn táncoló gyerekét, unokáit és vejét/menyét.



A táncoló manók olyannyira testre szabhatóak, hogy saját, párunk és gyerekeink arcát illeszthetjük a nyakukra, így garantáltan egyedi lesz az üdvözlet. Sőt, magunknak is szerzünk néhány kellemes percet, hisz akár visítva fetrenghetünk a monitor előtt a látványtól, ahogy férjünk piros csíkos zokniban riszálja a hátsóját. A gyerekeknek pedig egyszerűen megunhatatlan bámulni saját magukat és lökött családjukat, ahogy manószerelésben viháncolnak.



Az üdvözlet elkészítéséhez menjünk el erre a weboldalra és kattintsunk a Start the elfamorphosis szövegre. A feltölteni kívánt fotót nem szükséges előre kivágni, a programban egy mozdulattal be tudjuk igazítani és méretre szabni. Készíthetünk 2-3 vagy 4 fős családot is és saját hangot is adhatunk nekik. Ha készen vagyunk, megnézhetjük, hogy táncol a család manóruhában, majd elküldhetjük mailben ismerőseinknek. A hatás nem marad el.

Akinek már nem jelentenek újdonságot a táncoló manók, próbálja ki ezt, ahol hócsatát vívhat a család apraja-nagyja.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek