Húszcentis cicikkel játszanak a japán gyerekek

„Nagymama, játszhatok a ciciddel? Persze, csak ne vidd túl messzire!” A japánok – talán a fenti párbeszédet elkerülendő – piacra dobták a mellre hasonlító plüssfigurát. A plüsscicik jelenleg ötféle variációban kaphatók, így az élénkrózsaszín és a barnás színű mellbimbók kedvelői is találnak kedvükre valót.Ha összegyűjtjük mind az öt karaktert – minden plüssmellnek egyénisége van, ha nem tudnánk, tehát feltétlen be kell szereznünk mindet – egész kellemes cicimesét játszhatunk a kölyöknek. Mellmániás apukák előnyben! Csak vigyázzanak, rajta ne kapja őket anya, amint a melleket morzsolgatják a gyerek elalvása után is.
Az öt plüsscici között találunk kétféle rózsaszín, kétféle sárga árnyalatú és egy barna színűt, amelyek tetején kemény mellbimbó ágaskodik. Kedvencünk a bimbóján rózsaszín szalaggal díszített változat szégyellős mosollyal.A cicik 27 és fél centis, (16 dollár) 20 centis (9 dollár) változatban kaphatók, de árulnak 6,5 centis kulcstartós mellet is 4 dollár körüli áron. Azért azt megnéznénk, amint apa előkapja egy tárgyaláson a kulcsát, amelyen vigyorgó, felizgatott mellbimbójú cickó fityeg.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.