Ki lopta el a babakocsinkat?

Vajon miért gondolja azt az ember, hogy egy viszonylag zárt lakóközösségben, ahol nap mint nap együtt játszunk a gyerekeinkkel az udvaron, nem fordulhat elő olyan, hogy a közös helyiségből eltűnik valami? Ráadásul egy használt babakocsi?

Nálunk ez történt, a minden oldalról zárt teremgarázsból tűnt el az összecsukható babakocsink, onnan, ahová csak a lakóknak van kulcsuk. Amikor felfedeztem a hiányt, első felindultságomban hangosan káromkodtam és a tolvaj felmenőit szidtam, aztán elkezdtem gondolkozni. Nem sokra mentem vele.

Kinek van szüksége egy babakocsira? Akinek gyereke van, annak valószínűleg van már babakocsija, vagy ha nincs is, úgysem fogja tudni használni a környéken, mert felismerheti valaki. Akinek nincs gyereke, esetleg megpróbálhatja eladni, bár néhány ezer forintnál többet nem hiszem, hogy kap érte. Az eset azért furcsa, mert a biciklik viszont a helyükön vannak.


Szerettem volna még néhányszor használni a kocsit, például egy hosszabb állatkerti sétánál szívesen beleült volna Pötyi, vagy a babakocsiban ülő gyereket betakargatva tolhattam volna, mikor télen elsétálunk az oviig és a kacsaetetéshez szánt kenyeret sem kellett volna kézben cipelni. Másikat venni emiatt már nem érdemes, de nagyon fog hiányozni.
Oszd meg másokkal is!
Mustra