Gyerekek súgnak a légitársaságnak

A British Airways ezentúl kikéri a gyermekek véleményét fejlesztéseihez, marketing tevékenységeihez, internetes szolgáltatásaihoz, olvasható a társaság sajtóközleményében.



A 8-12 éves gyerekekből álló nemzetközi Gyermektanács augusztusban ülésezett először, ahol olyan igények is felmerültek, mint webkamera telepítése a pilótafülkébe illetve bohócok jelenléte a check-in alatt.


A „gyermeki témák” mellett a légitársaság szakemberei a felnőtteknek kialakított fedélzeti szórakoztatóelektronikai berendezésekkel valamint a fedélzeti menükkel kapcsolatban is kikérték a gyermekek véleményét. A gyermekek javaslatait és ötleteit a légitársaság marketing, PR, humán erőforrás, catering és szponzorációs területen dolgozó szakemberei értékelik ki, ezt követően döntve alkalmazásukról.

A British Airways a következő Gyermektanács magalakításakor magyar gyermekek jelentkezését is várja. A Gyermektanács választás a ba.com oldalon és a sajtóban kerül majd bejelentésre és arra a magyar gyermekek is egy 250 szavas fogalmazással jelentkezhetnek.
Oszd meg másokkal is!
Mustra