El a kezekkel a pocakomtól!

Sok nő kifejezetten utálja, ha terhesség alatt idegenek taperolják a hasát. Egy elmés hölgy kitalálta, hogyan tudja a tapogató kezeket távol tartani a pocaktól: testfesteni kell a domborodó hasat. A módszer olyannyira elnyerte a kismamák tetszését, hogy szinte művészeti ággá fejlődött, ezen a blogon rengeteg pocakképben gyönyörködhetünk.Ha esetleg kedvet kapna valaki a művészi alkotáshoz, ajánljuk a speciális festékeket, melyeket gyerekek testfestésére szoktak használni. A hennát már csak azért sem javasoljuk, mert a pocakméret változásával a kép is deformálódik, a hennát pedig nem lehet lemosni. 


Várandós olvasóinkat arra biztatjuk, hogy díszítsék fel hasukat és induljanak a Poronty pocakszépségversenyén. A hasfotókat a poronty@mail.velvet.hu címre várjuk.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.