Online tanulható a pelenkázás

Milyen panaszaid voltak a terhesség első felében? Mennyit híztál terhesség alatt? Hogyan zajlott le a szülés? Milyenek voltak az első otthon töltött éjszakák? Többek között ezekre a kérdésekre ad választ az ingyenes online szülésre felkészítő tanfolyam. Gyakorlati útmutatók, riportok, élménybeszámolók, bemutatók videón a terhesség-szülés-babaápolás témakörben.

A tanfolyam első babájukat váró szülőknek jelenthet segítséget: hétköznapi apukák és anyukák mesélik el tapasztalataikat, osztják meg tanácsaikat, ötleteiket, gondolataikat, hogy a leendő szülők felkészülten és félelmek nélkül várhassák az új jövevényt. A weboldalról regisztráció után 70 különböző hosszúságú ingyenesen hozzáférhető rész tölthető le.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.