Háztartási hulladékból készült Thomas, a gőzmozdony

A képernyőről jól ismert mesehősök, Thomas és barátai február 10-étől a Közlekedési Múzeumba költöznek, ekkor nyílik meg az az egy hetes kiállítás, amelyen gyermekek által háztartási hulladékokból készített gőzmozdonyok tekinthetők meg.

A kiállításon közel hatszáz alkotás látható, amelyek a Minimax csatorna 2006. november végi mozdonykészítő pályázatára érkeztek.

A Thomas és barátai című sorozat első része 1984-ben Angliában került képernyőre. A sorozat indulásakor a narrátor a Beatles dobosa, Ringo Starr volt, sőt, a szereplők hangját is ő kölcsönözte. Hazánkban 2006. ősze óta követhető nyomon Thomas, Emily, Gordon és a többi mozdony története.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.