Drágul a lombibkébi program is

A gyógyszerár-támogatási kulcsok mérséklése a lombikprogramban részt vevőket is érinti: holnaptól az eddig 50 százalékos támogatottsággal kapott hormoninjekciók árának csak a 25 százalékát finanszírozza a társadalombiztosítás.

Egy hormoninjekció idáig 50 ezer forintba került, holnaptól 75 ezer forintot kell érte fizetni, tudtuk meg a Kaáli Intézet munkatársától. Így az eddig sem olcsó kezelés, amelynek teljes összege egyéntől függően 150-350 ezer forintba került, még drágább lesz a kisbabára vágyó pároknak.

Az intézet munkatársa elmondta, hogy a finanszírozott beültetések számának változása nem lépett érvénybe, egyelőre továbbra is öt kezelést támogat a társadalombiztosítás.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.