Látom, nőgyógyászos sztorikból Dunát lehet rekeszteni. E heti kérdésünk is innen jutott eszembe: mi a fontosabb egy szülésnél, a jó doki vagy a jó kórház? Feltéve persze, ha nincs meg mindkettő. Dobjuk a kiskorunk óta ismert, kedves bácsit, aki jobban belénk lát (haha!), mint bárki, csak mert ratyi helyen dolgozik? Vagy a bababarátság mindennél fontosabb, és egy orvos (jó esetben) úgyse sok vizet zavar a szülésnél?


Nekem az elsőnél a doki volt a fontosabb. Legközelebb (remélem lesz legközelebb!) nem tudom, mi legyen. Sokan nincsenek jó véleménnyel az úgynevezett menő helyekről, mert futószalagon kezelik a nőket, ha jön egy front, a folyosón is fekszenek, annyian vannak, a csecsemősök ott is bunkók stb. De legalább beengedik az apját a gyerekéhez, hogy early bondingoljon, nem kerül húszezerbe, hogy ne tápszerezzék a babát, és éjjel is veled alhat anélkül, hogy a többi mama palotaforradalmat csinálna. És akkor még nem is beszéltem magáról a szülésről. Van kád, labda, bordásfal, delfinek? Választhatsz szülésznőt? Rád omlik a szülőszoba? Egyáltalán, mi számít jó kórháznak? Van egyáltalán ilyen Magyarországon? Várom kimerítő élményeiteket, véleményeteket, vagy szuperkórházi szuperdokitok elérhetőségét.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.