Levendulával töltött forró macska a nyakon

Jópofa termékre leltünk egy amerikai oldalon. Bár az idő rövidsége miatt karácsonyi ajándéknak már nem ajánljuk az illatozó plüssmacskát, egyéb alkalmakra viszont megfelelő lehet annak, aki kedveli az aromaterápiát.

A hajdinával és levendulával töltött fekete cica ugyan dorombolni nem fog, viszont ha használat előtt mikróban felmelegítjük, egy órán keresztül levendula illatot és kellemes meleget áraszt. Mivel a levendula illóolaja különösen alkalmas a megfázás tüneteinek enyhítésére, ezért én a meleg macsekot a gyerekeknek adnám. Így két legyet ütnék egy csapásra: a plüssállattal jól eljátszanának, miközben belélegeznék a gyógyító illatot.
Őszintén szólva én is szívesen pihennék egy illatos macskával a nyakam körül. Csak ne lenne ennyire drága, a hűthető-melegíthető aromaterápiás cicust közel 40 dollárért árulják ezen az oldalon. Lehet kapni forró vizes palackkal tölthető és test köré tekerhető plüssállatot is.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.