Fütyi: húzzuk vagy ne húzzuk?

Bármilyen meglepő, még én sem tudok mindent az anyukaságról. Engem is megannyi kérdés s kétely gyötör, melyre a legritkábban kapok hivatalos személytől értelmes választ. Ezért arra gondoltam, megkérdezlek titeket, és mindig amire többen szavaztok, azt fogom csinálni. Szóval felelősségteljes válaszokat kérek, mert különben perelek.


E heti kérdésem pedig a fütyihúzogatás. Húzzuk vagy ne húzzuk? A vélemények természetesen megoszlanak, az én dokim szerint a gyerek egyéves koráig nem kell. Sőt, szerinte csak a doktornénik javasolják már a hatodik hónaptól. De mi van, ha leragad? Vagy többet ártok, ha most nekiesek, és véletlenül véresre cincálom? És miért van az, hogy szinte nem is találkoztam még olyan kisfiúval, akinek ne lett volna ez valamilyen formában probléma, valamikor? Kezdve a férjemmel (exemmel, haha!), aki négyéves kora körül átélt elviselhetetlen fájdalmakról számolt be.
Na szóval, ti felhúzzátok?
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.