Anyapótló kosár

A nagyobb gyerek szinte biztos, hogy akkor önti ki a kakaót, rántja magára a könyvespolcot, firkálja össze a falat és dönti romba a lakást, amikor szoptatunk. Jó esetben legalább neki nem lesz baja, de azért mégsem ártana lefoglalni őt erre az időre. Hogyan tegyük ezt?


Kinevezhetünk például egy nagyobb dobozt „szoptatós kosárnak”, amit csak akkor veszünk elő, ha a kisbabát etetjük. Életkor szerint különböző érdekes dolgokat tehetünk bele. A kisebbeknek színes labdákat, a nagyobbaknak matricákat, gyurmát, mesekönyveket. Fontos, hogy a tárgyak számukra érdekesek és különlegesek legyenek, és csak akkor játszhassanak velük, ha anya szoptat. Így remélhetőleg a kosár tartalmával fog foglalkozni a csemete és nem figyelemfelkeltő rosszaságokat eszel ki féltékenységből.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.