Szabadszájú porontyok

Három-négyéves lehettem, mikor napirenden volt a szülők nyúzása tesóért. Anyu határozottan nemmel válaszolt minden esetben. Utolsó alkalommal dühösen az asztalra csaptam: - Jó, akkor majd szülök magamnak egy kistestvért!A gyerekek hol kíméletlenül őszintén, hol szürreálisan viccesen képesek megfogalmazni mondanivalójukat. Aztán felnőnek, és mi azt kívánjuk, bárcsak felírtuk volna legjobb mondásaikat, melyek persze azóta már feledésbe merültek. A Poronty várja olvasói leveleiket: küldjék be gyermekeik beszólásait, és mi leközöljük a legjobbakat, akár a kérdéses gyermek fényképével együtt. Kedvcsinálónak itt van néhány saját gyűjtés, küldjenek jobbakat!

A hároméves Málni levadászott egy tangát a ruhaszárítóról:
- Anya, ez kié?
- Az enyém.
Nézegette, forgatta, majd elgondolkozva megszólalt:
- Anya! Ez nem lehet a tiéd, nézd meg, milyen pici, neked meg nagy a feneked!

Mama viszi a három és fél éves Emmát este aludni. Befekszik mellé az ágyba, persze rajta még otthonka van. Mire egy rosszalló hang a takaró mélyéről:
- Mama! Ebben a pirosban akarsz aludni??

- Emma! Ez milyen színű?
- Valószínű...

Emma kisöccsével hancúrozik egy kartondobozban, mikor felrikkant, lábánál húzva ki az öccsét.
- Megállj sünike! Kis gatyás!

Leveleiket a poronty@mail.velvet.hu címre várjuk.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.