A Kos öblös fotelre vágyik, a Vízöntő a vad neonszínekre

Szenvedélyes Kos, kettős személyiségű Ikrek, öntudatos Oroszlán – a csillagjegyek alapvető tulajdonságait valószínűleg még azok is ismerik, akik egyébként nem járatosak a horoszkóp rejtelmeiben. A Quattro Mobili összeállítást készített arról, hogy mely csillagjegyű vásárlókhoz milyen milyen típusú bútorok illenek.

1.Az Oroszlán ékszerre vágyik - Ajándéktippek jegyek szerint

2. A Halak mindennek örül, amit szívből kap - Ajándéktippek jegyek szerint

Kos (március 21-től április 20-ig)

A Kos szenvedélyes, szívesen csavarog, állandóan keresi a kihívásokat. Éppen ezért lakásában a nyugalomra vágyik. Ideális számára egy öblös fotel, ahol akár órákon keresztül pihenheti ki a nyughatatlan hétköznapok fáradalmait.

Bika (április 21-től május 20-ig)

A Bika aktív társasági életet él. Gyakran látja vendégül barátait, ismerőseit, családtagjait, így lakásából nem hiányozhat egy tágas, jó minőségű, tömörfából készült étkező garnitúra.

Ikrek (május 21-től június 21-ig)

Az energikus, Ikrek jegyűek nem képesek egy helyben ülni. Vágyálmuk egy olyan ház, melyet kedvük szerint átrendezhetnek, megújíthatnak akár olyan aprósággal, mint egy papírból készült lámpaernyő.

Rák (június 22-től július 22-ig)

Az érzékeny Rák szívesen zárkózik el a külvilágtól. Fontos számára az otthon melege, melyet meleg, barnás színekkel és puha anyagokkal varázsol otthonába. Egy puha, párnákkal bélelt ülőgarnitúráról nem mondana le.

Oroszlán (július 23-tól augusztus 22-ig)

Az öntudatos Oroszlán szerint a luxus igenis hasznos és szükséges dolog. Ezt igyekszik lakásában is szemléltetni: kedveli a nagy, fehér falú tereket, melyeket csillogó, aranyszínű kiegészítőkkel, bársonnyal és selyemmel egészít ki.

Szűz (augusztus 23-tól szeptember 22-ig)

A gyakorlatias Szűz két lábbal jár a földön. Kedveli az egyszerű, tiszta dolgokat. Otthonában katonás rendnek kell uralkodnia, mely szembetűnően megmutatkozik a könyvespolcon.

Mérleg (szeptember 23-tól október 22-ig)

A Mérleg a harmónia embere, az otthon számára a béke szigete. Szívesen tüsténkedik az édes gyermekkort felidéző, régies konyhában, ahol a konyhapult szinte roskadozik az érett gyümölcsöktől, házi készítésű lekvároktól, boroktól.

Skorpió (október 23-tól november 21-ig)

Az életvidám Skorpió szereti a misztikus hangulatot. Kedveli az egzotikus faragványokat, fémveretes szekrényeket, ládákat.

Nyilas (november 22-től december 21-ig)

A Nyilas élvezi a végtelenséget, amit igyekszik lakásában is érzékeltetni. A kötöttségeket nehezen viseli, ez megmutatkozik a formákhoz és színekhez való viszonyában is. Fontosnak tartja, hogy finom és nemes lakberendezési kiegészítőkkel díszítse otthonát, melyek legjellemzőbb anyaga a fa, üveg, bronz és alumínium.

Bak (december 22-től január 20-ig)

A Bak komoly és tartózkodó. A visszafogott enteriőr híve, kedveli az egyszerű, már-már szigorú megoldásokat. Fontosnak tartja a praktikumot, ami elsősorban konyhájában figyelhető meg.

Vízöntő (január 21-től február 19-ig)

A Vízöntő szereti a feltűnést, a különlegeset, minden, ami egyedi és új. Kiegészítői mindig színesek, a színek összeállításában csapongó, a vad neonárnyalatok és a fényes metáltónusok is közel állnak a szívéhez.

Halak (február 20-tól március 20-ig)

A Halak érzékeny lélek, aki a nagy szerelemről álmodozik. Otthonában a kényelem és feltöltődés világát próbálja megidézni puha pamlagokkal, szőnyegekkel.

Mustra