![Udontésztával, zöldségekkel és rizzsel is finom.](https://kep.index.hu/1/0/3817/38177/381774/38177489_0d72a80e458072699573fb5b9d14b72f_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 20 deka bélszín felcsíkozva
- 20 deka ananász felkockázva
- 1 kisebb darab padlizsán felkockázva
- ízlés szerint só, bors, csili, gyömbér, fokhagymapor, paprika
- 3 ek. olaj
- 1 ek. méz
- 3 ek. szójaszósz
- 0.5 darab lime néhány csepp leve és héja
- pirított szezámmag a tetejére
Elkészítés:
A forró olajon süsd félig készre a befűszerezett húsokat, majd add hozzá az ananászt és az apróra vágott padlizsánt. Adj neki 15 percet fedő alatt, add hozzá az ízesítőket, alaposan keverd el, és már tálalhatod is a szezámmaggal a tetején.
![Padlizsán fahéjas paradicsomraguval – előételként és köretként is remek](https://kep.index.hu/1/0/3647/36472/364724/36472419_2786811_f40ba6049f495c4f96c36573af810a9e_wm.jpg)
A paradicsomos ragu szuper egy adag fahéjjal, és jól illik hozzá a viszonylag semleges ízű padlizsán. Ha van egy kontaktgrilled, percek alatt elkészül ez a köret.
Tovább olvasom