![A narancsszeleteket csak tálaláskor add hozzá, másképp keserű lehet.](https://kep.index.hu/1/0/3883/38834/388345/38834561_a3741a4f608b66959787c9aadd3378e7_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 1 üveg spanyol vörösbor
- 1 deci narancslikőr
- 4 ek. narancsszörp
- 1 kis csokor mentalevél
- 2 darab nektarin felkockázva
- 15 deka eper összevágva
- szénsavas narancsüdítő (vagy szóda) ízlés szerint
Elkészítés:
Dolgozd össze alaposan a hozzávalókat egy nagy tálban, és ha többen vagytok, akár duplázhatod is a mennyiséget. A szabályok nincsenek kőbe vésve, nyugodtan lehetsz kreatív ennél a receptnél és készítheted erősebbre, édesebbre, ahogy neked a legfinomabb.
![Gombóc Artúr like a pro: 5 tipp, hogy úgy edd a csokit, ahogy a profik](https://kep.index.hu/1/0/3836/38366/383661/38366149_2927133_a9b818bd7e6b274a47f61aee07e0ae38_wm.jpg)
Nem mintha ne lehetne nekiesni a csokinak, de még annál is jobb képben lenni azzal, mit érdemes figyelni kóstolása közben.
Tovább olvasom