![Már csak a dió hiányzik róla.](https://kep.index.hu/1/0/4005/40057/400572/40057217_3056759_0caca65f724f2314f75e127b39eba485_wm.jpg)
Hozzávalók
- 20 darb szilva apróra felkockázva
- 1 késhegynyi kardamom
- 2 marék pirított dió durvára vágva (a tetejére)
- 2 deci tejszín
- 2 csomag vaníliás cukor
- 1 mk. só
- 4 darab tojás enyhén felverve
- 4 ek. cukor
- 5 nagy ek. liszt
- 1 deci tej
- 1 ek. puha vaj
- 1 mk. fahéj
- 1 ek. porcukor
Elkészítés:
A szilvát fűszerezd a kardamommal és a fahéjjal, add hozzá a porcukrot, a többi hozzávalót egy turmixban alaposan dolgozd össze. Keverd el a tésztát a szilvával, majd egy közepes szilikontepsiben süsd készre közepesen forró sütőben legalább fél óra alatt. 170 fokon 45 perc elég kell, hogy legyen neki. Hidegen, a dióval és porcukorral a tetején tálald.
![Halrudacskák tesztje: van élet a panír alatt?](https://kep.index.hu/1/0/3467/34676/346769/34676927_2654563_318e5abac945b5d977f4731c6fb7e791_wm.jpg)
11 féle terméket kóstoltunk végig, hogy neked már ne kelljen.
Tovább olvasom