![Erre mehet a tejszín és a csokikrém.](https://kep.index.hu/1/0/4162/41620/416204/41620422_e1befae0c7f74a70145968096fa53949_wm.jpg)
Hozzávalók
- 4 nagy ek. liszt
- 2 ek. puha vaj
- 1 csapott mk. só
- 0.5 adag ristretto
- 1 mk. sütőpor
- 2 ek. kakaópor
- 2 ek. tojás
- 2 ek. tejszín
- 2 ek. cukor
- 1 zacskó vaníliás cukor
Elkészítés:
1. Keverd el alaposan a hozzávalókat egy nagy bögrében.
2. (Akkorát válassz, amelyiknek maximum a háromnegyedéig ér a tészta.)
3. Süsd a mikróban 3 percig úgy, hogy néha ránézel (mert nem mindegyik egyforma erősséggel süt). Amikor egy kicsit kihűlt, már eheted is.
![Ezek a Michelin-csillagos séfek kedvenc, egyszerű desszertreceptjei](https://kep.index.hu/1/0/3526/35268/352689/35268907_2698669_5d8570e01c0b77af636e19a6ad6b4973_wm.jpg)
Néhány ismert séf elárulta, melyek azok az édességreceptek, amelyeket szerintük minden hobbiszakácsnak ismernie kéne.
Tovább olvasom