![Kecskesajttal és mozzarellával is finom.](https://kep.index.hu/1/0/3883/38834/388344/38834495_f614c2e59743c64a4adc6782a14070c9_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 3 darab érett nektarin felkockázva
- 10 deka bacon felkockázva
- 2 marék salátakeverék
- 2 marék bébispenót
- 1 nagyobb darab avokádó felkockázva
- 15 deka kecskesajtmorzsa a tetejére
- 2 ek. narancsszörp
- ízlés szerint só és frissen tört rózsabors
Elkészítés:
Süsd meg a bacont, majd keverd a narancsszörpöt a megmaradt zsiradékba, és ezzel a keverékkel forgasd össze a zöldeket. Tálald 2 tányérra a többi hozzávalóval együtt, és már el is készültél.
![Gombóc Artúr like a pro: 5 tipp, hogy úgy edd a csokit, ahogy a profik](https://kep.index.hu/1/0/3836/38366/383661/38366149_2927133_a9b818bd7e6b274a47f61aee07e0ae38_wm.jpg)
Nem mintha ne lehetne nekiesni a csokinak, de még annál is jobb képben lenni azzal, mit érdemes figyelni kóstolása közben.
Tovább olvasom