Ne ijedj meg a sós, vagy akár a füstölt sajtoktól – nagyon finom lesz bármelyikkel.
Bármelyik kedvenc sonkafajtádat használhatod ehhez a félig meleg, félig hideg szendvicshez. A forró fűszeres vajjal összeolvadt sajtra egy adag bébispenót kerül, és végül a hideg sonkaszeletekkel lesz tökéletes ez az egyszerű reggeli vagy akár vacsora.
Naná, hogy bármilyen sűrű, tartalmas zsömlével finom lesz ez a melegszendvics, amit csak félig kell megpirítanod, majd rákanalazni a hideg, lazacos krémet, ami szuperül illik majd az olvadt sajthoz.
A smoohie-kban az a legjobb, hogy télen és nyáron, melegen és hidegen is pillanatok alatt készíthetünk magunknak egyet-egyet belőlük. Szállíthatók, elférnek bennük a már nem túl szép gyümölcsök is, és ebben a zabos változatban ráadásul jól eltelítenek.
A penész veszélyes is lehet, akár allergiás is lehetsz rá.
„Mások szolgálata az ösvény a szabadsághoz.”
Stanley Kubrick kétségtelenül filmes géniusz volt, akinek éppen ezért voltak hóbortjai is.
A sajtos szendvics egyike a gyors életmentő fogásoknak, amik mellé nem is kell más, csak egy friss zöldségekből összedobott saláta, egy kis jó minőségű balzsamecet és néhány parmezánforgács. Ebben a változatban különleges, téli hangulata lesz.
Így lesz a gombapaprikásból egészen újszerű fogás. Készítsd most egy kevés erdei gombával, adj a tejfölhöz egy kis kanál juhtúrót, a nokedlihez pedig egy csokor friss kaprot, így még finomabb végeredményt kapsz.
Ebben a húsmentes változatban ugyanolyan finom ez a kínai fogás, mintha egyenesen az étteremből érkezett volna. Ha haladó vagy a konyhában, a szejtánt te magad is egyszerűen összedobhatod otthon, ha pedig épp van belőle, csak vágd kockákra és bundázd be – mutatjuk a leggyorsabb receptet!
Az író élete szerelméért a párbajozástól sem riadt vissza.
Mindig jó egy-egy olyan étel, ami mellé csak egy szelet egyszerű húst kell sütni, hogy a húsrajongók is jóllakjanak, és csak egy marék zöldfűszer és füstölt sajtos mártás elég ahhoz, hogy a vegák is boldogan falják. Ez a fogás pont ilyen.
Fogadd meg az idősek jó tanácsait, hogy sikeresebben vehesd az akadályokat.
Mutatjuk, mit kell csinálnod, hogy ne avasodjon meg idő előtt.
A felszínen minden színes és vidám, de mi van a mélyben?
Természetfelettinek tűnő képességeik az istenek közé emelték őket.
Átadták a Dining Guide Év Étterme Díjat.
Az a helyzet, hogy nem is kell mindegyiket felfuttatni.
Nyomor, szegénység, aztán pedig egy semmiből érkező hatalmas szerencse.
Kitalálod, mi a világirodalom hőseinek keresztneve?
Ne aggódj, nem olyan nehéz összedobni egy igazán jól elkészített szeletet.
És a közért vajon mit jelent? Csak nem az is egy rövidítés?
Időszámításunk előtt... sok. Kalandos animáció.
Ha még nem készítettél ribeye steaket, mutatjuk, hogyan lehet a legtökéletesebb.
Ha már unod a megszokott melegszendvicseket, ezzel jaszkarizz a család és a vendégek előtt! A camembert – ahogy átalában a többi sajtféle is – tök jól bírja a gyümölcsöket és akár a mézet is.