Emlékszel ezekre a régi magyar filmekre? És a regényekre, amikből készültek?

Sinkovits Imre, a várkapitány, Latinovits Zoltán, a parancsnok és Törőcsik Mari, az apáca. Rájössz-e, hogy melyik regény filmes feldolgozásából kivágott képkockán szerepelnek?

A filmipar éber szemmel figyeli a könyvpiacot, hogy minél előbb lecsaphasson a legolvasottabb történetekre. Ahogy Hollywoodban, itthon is szívesen visznek filmvászonra népszerű regényeket, és ennek nemcsak azok örülnek, akik úgy érzik, a magyar klasszikusokat sokkal könnyebben tudják vizuálisan a magukévá tenni, hanem bizony az irodalmi remekművek kedvelőit is elcsábíthatják az adaptációk. Közéjük tartozol te is? A kvízünkből majd kiderül!

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra