Naná, hogy akad e heti receptválogatásunk best ofjában egy kevés chorizo, egy klassz reggeli tojásos fogás és még egy nem mindennapi gazpacho is. Csilivel és ananásszal még finomabb ez a nyári leves, amit mi annál jobban szeretünk, minél inkább távolodik a nyár...
Ha egy gyors és egzotikus levest készítenél úgy, hogy valójában semmilyen konyhai gyakorlatod nincs, ezzel a spanyol finomsággal vagánykodj!

Miért ne ehetnénk ősszel is gazpachót? Ebben a csípős, ananászos változatban ráadásul még finomabb, és akár vegánként is bátran falatozhatod.
Tovább olvasomA patatas bravas a spanyolok isteni, csípős sült krumplija, ami épp olyan klassz húsok mellett, mint friss petrezselyemmel és csípős szósszal elkevert házi majonézzel tálalva is.

Az egyszerű ételek valahogy még finomabbak, ha egyik kedvenc országunkból jönnek. Nincs ez másként a spanyolok sült krumplijával sem.
Tovább olvasomHa egy gyors ragut készítenél, de már unod a tejszínes csirkét és a bolognait, dobd össze ezt a spanyol változatot!
A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent az új Dívány-könyv!
Bálint Lilla, a Dívány szerzője új könyvében elmeséli, mi történt az irodalom és a művészvilág híres múzsáival a nagy szerelmek elmúlása után.
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés
Ez a spanyol omlett tökéletesen alkalmas a gyors maradékmentésre, ahogy arra is, hogy a kedvenc zöldségeid találkozzanak benne. Nem kell visszafognod magad: a spárgától az aszalt paradicsomig rengetegféle zöldség, akár a maradék köret is klasszul elfér benne.
Persze hogy hagyományos füstölt kolbászból is készíthető ez a klassz falatka. Ha éppen vendégeket vársz, akkor is teljesen vállalható, mert finom és egyáltalán nem mindennapi fogás.