
Hozzávalók 4 személyre:
- 1.5 kiló bugronya vékony szeletekre vágva
- 3 evőkanál vaj
- 3 evőkanál növényi olaj
- 2 kisebb fej vöröshagyma vékonyan felszeletelve
- só és frissen őrölt bors
- friss tárkony a tetejére
Elkészítés:
Főzd meg a burgonyát majdnem egészen puhára, majd adagonként a zsiradékok keverékében süsd készre a hagymával együtt. Sózd és borsozd, majd tárkonnyal megszórva tálald.

Egy nagy adag újhagymás tejföllel lesz igazán olyan ez a fogás, amit biztosan nem egyszer készítesz majd el. Egyszerű, ismerős és mégis különleges, ráadásul nem kell mellette szobroznod a konyhában. Amíg sül a krumpli, összekevered a tölteléket, és jó hidegen kanalazod a langyos burgonyák közepébe.
Tovább »