
Hozzávalók 2 személyre
- 2 adag spagetti
- 2 nagy evőkanál zöld pesto
- 1 nagy marék rukkola
- 0.5 bögre zöldborsó vagy szójabab
- 2 evőkanál mascarpone
- a tetejére parmezán, koktélparadicsom
- 2 evőkanál pirított fenyőmag
- 0.5 bögre zöldbab
- 2 gerezd fokhagyma (zúzott)
- ízlés szerint só és frissen tört zöld bors
- 1 teáskanál puha vaj
- 1 kisebb csokor snidling apróra vágva
Elkészítés:
Főzd meg sós, lobogó vízben a tésztát, közben párold meg a borsót és a zöldbabot. Ha mindkettő elkészült, keverd el a tésztát a többi hozzávalóval, majd szórd meg reszelt parmezánnal, sóval és frissen tört zöld borssal. Ha van otthon koktélparadicsom, abból is adj hozzá egy nagy adagot.

Ez egy olyan fogás, ami csicseriborsós változatban is remek, néhány csík csirkemellel kiegészítve pedig a húsrajongók kedvence lehet. A szószhoz mi egy kevés vörösbort, friss, hámozott paradicsomot és zöldfűszereket is adtunk.
Tovább olvasom