Kedvenc 5 összetevős salátáink idén nyáron

Meleg és hideg saláta is akad aktuális receptválogatásunkban, amiben arra törekedtünk, hogy a legfinomabb, néhány összetevős köreteket és könnyű vacsorákat gyűjtsük össze. Itt van belőlük máris öt.

Nemcsak egyszerűen összedobhatók, de nagyon finomak is az alábbi saláták, és tökéletesen alkalmasak akkor, ha már egy kicsit unod a görögöt, a cézárt és a franciát. Ha kezdő vagy a konyhában, akkor is vágj bele nyugodtan az elkészítésükbe, egy kevés főzésnél és sütésnél több dolgod egyikkel sem lesz. 

Ha épp van otthon egy kevés marhahús és friss uborka, nem érdemes kihagynod ezt az egyszerű salátát, ami ráadásul a napi kalóriák számát sem dobja meg túlságosan.

Ha a gyümölcs-garnéla páros a te ízlésednek sok lenne, készítsd sült kápia paprikával, vagy egy nagy adag fokhagymás-paprikás cukkinivel.

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

A sült karfiol alkalmas arra, hogy menő kínai mázas falatok készüljenek belőle édes-csípősen, szezámmaggal, de pizzaalapként is tökéletes, ahogy ebben a klassz, különleges salátában is.

Virslit, házi kolbászt és akár chorizót is használhatsz ehhez a finomsághoz, amit minél több friss zöldséggel tuningolsz fel, annál egészségesebb lehet.

Egy kevés fokhagymás-majonézes pirítóssal tökéletes vega fogás lehet ebből a salátából, húsevőknek egy félig átsült jó borsos marhaszeletet vagy tejszínes-mustáros grillezett halat kínálj mellé.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek