Emlékszel még a retró reklámszövegekre? Kvíz!

Egy-egy jól eltalált szlogen vagy reklámszöveg szinte beég az ember tudatába, igaz? Ma sincs másképp, amikor minden eddiginél több reklámmal találkozunk, és különösen így volt ez 30-40 évvel ezelőtt, amikor mindez még újdonságnak is számított.

A legtöbbször látott vagy legjobban elkapott szövegeket mi is habozás nélkül tudnánk folytatni, a kevésbé jól sikerülteken még ma is jókat nevetünk, sőt olyanok is vannak, amikből utólag némiképp fals kultusz is született. Tudtad például hogy a „Ne verje ki, ne rázza ki, Erikával szívassa ki!” szlogen soha nem is létezett? 

Kvízünkbe viszont nagyon is valós reklámokat válogattunk, hogy az egyes termékekhez kapcsolódó szlogenekre, vagy a reklámhoz kapcsolódó más érdekességekre kérdezünk rá. Felkészültél? 

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.