4 + 1 izgalmas fehér szószos pizza – ha már unod a sonkás-kukoricást

Nem vagy épp a paradicsom rajongója, vagy csak kipróbálnád a pizzát egy-két különleges változatban? Akkor ezen a héten neked hoztunk ötleteket!

Ha bírod a különlegességeket és nyitott vagy minden finomságra, dobd össze ezeket a pizzákat, akár a gyerekekkel vagy olyan családtagokkal, akik azt hiszik, nincsenek otthon a konyhában. Ezekkel az egyszerű receptekkel biztosan sikerélményük lesz.

Ahhoz, hogy a házi pizzád alapjának elkészítése se okozzon gondot, egy egyszerű, bögrés pizzatésztareceptet is hoztunk, amiből egy hatalmas vagy két kisebb pizza jön ki. Ez a recept annyira egyszerű, hogy felírnod sem kell: ha egyszer elkészíted, nagyon kell dolgoznod azon, hogy elfelejtsd. A képlet: egy bögre liszt, fél bögre víz és aztán mindenből egy.

Ezt a körtés változatot csak azoknak ajánljuk, akik értik, milyen klassz egy-egy sós ételben néhány édes falat, vagy az édességekben egy-egy darabka sós karamell. Olvassz rá mozzarellát, és ha elkészült, szórd meg egy nagy adag friss citromfűvel.

Végre valami izgalmas a bolognai és a sonkás-kukoricás után: tárkonyos-csirkés pizza.

Utazni az idén a legtöbben jó eséllyel nem fogunk, így lassan el kell kezdenünk gondolkodni azon, hogy lehet a legjobban szimulálni az egzotikus hangulatot otthon. Hát például így

Langallónak is nevezhetnénk, de még akár kenyérlángosnak is, a tésztájuk készítésében ugyanis minimális a különbség. Nálunk kaporral, juhtúróval és baconnel készült, te akár kolbásszal és lila hagymával is készítheted, mindkettővel klassz, magyaros hangulatú pizza lesz a végeredmény.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek