Okosabb vagy, mint egy ötödikes? Hát a matek megy-e?

Vannak, akik szeretik a matekot. Állítólag. Olyanok is akadnak, akiknek jól megy. Ha azok közé tartozol, akik általánosban kenték-vágták az algebrát és a geometriát is, biztosan nem okoz fejtörést a soron következő néhány kérdés sem.

Bár sokan megkérdőjelezik, hogy az életre készít-e fel az iskola, a felsős matekórán tanultakat igenis használjuk felnőttként. Már ha emlékszünk bármire az akkor tanultakból. Neked rémlenek a törtekről, síkidomokról és a számhalmazokról elhangzottak?

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.